main logo
551

Prinţul William a petrecut 3 săptămâni în cadrul serviciilor secrete

Prinţul William a petrecut trei săptămâni în cadrul serviciilor secrete şi de securitate britanice, MI5, MI6 şi GCHQ.

Prinţul William a petrecut 3 săptămâni în cadrul serviciilor secrete

“Să petrec ceva timp în cadrul serviciilor noastre şi să înţeleg mai mult în ceea ce priveşte contribuţia lor vitală la siguranţa naţională a fost o experienţă care m-a mişcat. 

Aceste agenţii sunt pline de oameni care depun o muncă extraordinară pentru ca noi să fim în siguranţă. Ei muncesc în secret, deseori fără să le poată vorbi familiilor lor şi prietenilor despre ceea ce fac sau problemele pe care le întâmpină. Le datorăm recunoştinţă pentru munca dificilă şi periculoasă pe care o depun”, a declarat ducele de Cambridge, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

Prima săptămână, prinţul William a petrecut-o în serviciile britanice de informaţii externe, MI6, a doua în serviciile de informaţii interne (MI5) şi a treia în GCHQ, agenţia responsabilă pentru supravegherea comunicaţiilor.

“Faptul că ducele de Cambridge a petrecut timp cu echipele noastre a fost o oportunitate incredibilă. William a muncit din greu pentru a se integra în echipă”, a afirmat şeful operaţiunilor contraterorism din cadrul GCHQ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării