main logo
1397

Prințul William a făcut mărturii despre moartea prințesei Diana

Prințul William a vorbit, într-un documentar realizat de BBC News, despre moartea mamei sale, mărturisind că pierderea prințesei Diana i-a adus „o durere cum n-a mai simțit.”

Prințul William a făcut mărturii despre moartea prințesei Diana

Totodată, ducele de Cambridge a vorbit și despre perioada în care a lucrat ca pilot al unei ambulanțe aeriene, asistând la numeroase decese, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Am rămas cu sentimente foarte negative. Credeam că moartea așteaptă la fiecare colț. A fost o povară pe care am purtat-o și am simțit-o”, a spus el.

Documentarul BBC News, care va fi difuzat duminică, abordează subiectul sănătății psihice, în condițiile în care suicidul provoacă anual numeroase victime, scrie Daily Mail.

„Suntem cu toții nervoși și rușinați când vine vorba de sentimentele noastre”, a mai spus prințul William.

Nu este prima dată când William a vorbit despre mama sa Diana, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, în 1997. La acel moment, avea 15 ani.

„Când pierzi pe cineva drag la o vârstă fragedă simți o durere care nu se aseamănă cu nimic. Realizezi că va fi foarte dificil să depășești momentul. Cu toate acestea, (n.r – tragedia) te aduce mai aproape de alte persoane care sunt în aceeași situație cu tine”, a mai spus William, mărturisind că se vede durerea în ochii celor care au pierdut pe cineva drag.

„Ei vor să vorbească despre asta, dar vor să inițiezi tu conversația. Vor permisiunea ta că este ok să vorbească despre suferința lor.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării