901
0
Prințul William a făcut mărturii despre moartea prințesei Diana
901
0

Prințul William a vorbit, într-un documentar realizat de BBC News, despre moartea mamei sale, mărturisind că pierderea prințesei Diana i-a adus „o durere cum n-a mai simțit.”

Totodată, ducele de Cambridge a vorbit și despre perioada în care a lucrat ca pilot al unei ambulanțe aeriene, asistând la numeroase decese, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„Am rămas cu sentimente foarte negative. Credeam că moartea așteaptă la fiecare colț. A fost o povară pe care am purtat-o și am simțit-o”, a spus el.

Documentarul BBC News, care va fi difuzat duminică, abordează subiectul sănătății psihice, în condițiile în care suicidul provoacă anual numeroase victime, scrie Daily Mail.

„Suntem cu toții nervoși și rușinați când vine vorba de sentimentele noastre”, a mai spus prințul William.

Nu este prima dată când William a vorbit despre mama sa Diana, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, în 1997. La acel moment, avea 15 ani.

„Când pierzi pe cineva drag la o vârstă fragedă simți o durere care nu se aseamănă cu nimic. Realizezi că va fi foarte dificil să depășești momentul. Cu toate acestea, (n.r – tragedia) te aduce mai aproape de alte persoane care sunt în aceeași situație cu tine”, a mai spus William, mărturisind că se vede durerea în ochii celor care au pierdut pe cineva drag.

„Ei vor să vorbească despre asta, dar vor să inițiezi tu conversația. Vor permisiunea ta că este ok să vorbească despre suferința lor.”

Citește și
article image
Bărbat ucis cu sânge rece la Vulcănești: Rudele anunță...
0
529
article image
Tragedie în Capitală: O femeie s-a aruncat în gol de la etaj
0
12176
article image
Două surori au decedat în aceeași zi, în țări diferite....
0
2478
article image
Un copil de 8 ani și-a cumpărat jocuri de 3.000 de lire
0
102