main logo
538

Prințul Harry și Meghan Markle își vor petrece luna de miere în Alberta, Canada

Prințul Harry și Meghan Markle își vor petrece luna de miere într-un loc cu reputație regală. Ducele și Ducesa de Sussex se vor relaxa în Alberta, Canada.

Harry și Meghan Markle își vor petrece luna de miere în Alberta, Canada

Potrivit TMZ, cei doi se vor relaxa într-o cabană ”regală” de 557 metri pătrați, dintr-o stațiune Parcul Natural Jasper, pentru o perioadă nespecificată de timp, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Totodată, sursele publicației americane au dezvăluit că proprietarii cabanei au comandat ”bunuri” care normal nu apăreau pe lista lor de cumpărături. Momentan, nu se știe când cei doi vor ajunge, dar s-a aflat că forțele de ordine britanice și canadiene vor fi prezente în locul precizat anterior.

Parcul natural din Jasper este considerat un Paradis Canadian, acesta găzduind mai multe figuri regale britanice și vedete de-a lungul timpului.

Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta au stat acolo în 1939, iar Regina Elisabeta a II-a și Regele Philip au vizitat locul în 2005. Tot acolo au mai fost cazate celebrități precum Anthony Hopkins,John Travolta și Bill Gates. În Parcul Natural Jasper a mai fost filmată pelicula ”River of No Return”, în care a jucat și Marilyn Monroe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării