main logo
451

Prințul Harry și Meghan Markle, cea mai importantă decizie de la nuntă încoace

Prințul Harry și Meghan Markle au hotărât să se mute la țară și să se detașeze puțin de viața agitată pe care o implică statutul de regalitate. Decizia este temporară, scrie Vanity Fair, până se mai liniștesc apele.

Prințul Harry și Meghan Markle, cea mai importantă decizie de la nuntă

Toată „isteria” din jurul Ducesei de Sussex îl îngrijorează foarte mult pe Harry, care e pregătit să petreacă restul verii în căsuța lor închiriată din Cotswolds, transmite Știri.md cu referire la tabu.ro.

Potrivit unui prieten apropiat cuplului, cei doi vor petrece mai mult decât au planificat inițial într-o căsuță închiriată la Great Tew, în Cotswolds. „Lăsaţi-o pe Meghan în pace!“. Cam aşa s-ar putea rezuma mesajul pe care Harry încearcă să-l transmită presei. Acesta este exasperat de vânătoarea de ştiri şi poze cu Meghan Markle. De când i-a devenit soția, Ducesa este poate cea mai comentată femeie din lume.

De asemenea, luna aceasta, Ducii de Sussex i se vor alătura Reginei Elisabeta a II-a la Castelul Balmoral din Scoția, reședința de suflet a acesteia. Totul se petrece în spatele uşilor închise, cu un staff restrâns, astfel încât regina Elisabeta şi soţul ei, prinţul Philip, se pot desfăşura fără restricţii ori grija ochiului public. Aşa se face că activităţile întreprinse de regina Elisabeta pe proprietatea Balmoralului sunt unele complet diferite faţă de cele de la Palatul Buckingham, unde are la dispoziţie sute de angajaţi.

Cuplul va participa, sâmbătă, 4 august, la nunta celui mai bun prieten al prințului Harry, Charlie van Straubenzee.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării