main logo
4488

Primul soț al Anastasiei Zavorotniuk: Nastea, iartă-mă pentru tot

Primul soț al Anastasiei Zavorotniuk, Olaf Șvarțkopf, și-a cerut iertare de la actrița care a fost diagnosticată cu o boală cruntă.

Primul soț al Anastasiei Zavorotniuk: Nastea, iartă-mă pentru totFoto: media.az

În cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune din Rusia, acesta a declarat că a trăit împreună cu Anastasia Zavorotniuk puțin mai mult de un an, transmite Știri.md cu referire la Gazeta.ru.

"Probabil că nu i-am dat ceea ce dorea, poate trebuia mai multă atenție din partea mea. Am plecat la Tallinn, iar ea a rămas la Moscova. Treptat, relația s-a răcit", își amintește Șvarțkopf. 

El a precizat, de asemenea, că a venit la Moscova pentru a vorbi cu Anastasia și a-i oferi sprijinul său, dar nu a contactat-o încă.

"Nastia, îmi pare rău că nu ți-am dat ceea ce ai vrut. Iartă-mă pentru tot", a declarat bărbatul.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării