main logo
1157

Primul Golden Buzz primit în sezonul 13 la Românii au talent

Rareș Prisacariu este un băiețel de 7 ani din Botoșani pasionat de actorie. Spune că până acum a învățat atât de multe poezii, monologuri și texte de proză, încât le-a pierdut numărul.

Primul Golden Buzz primit în sezonul 13 la Românii au talentFoto: captură video

„Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult!”, a spus Rareș Prisacariu, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

La preselecțiile Românii au talent 2023 a venit cu un monolog care i-a impresionat pe jurați, dar mai ales pe cei doi prezentatori.

Pavel Bartoș și Smiley au decis să îi acorde lui unul dintre cele două Golden Buzz-uri pe care le au în sezonul 13. 

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș.

Cine este Rareș Prisacariu

Rareș spune că poezia lui preferată este "Scrisoarea a III-a" a lui Mihai Eminescu deoarece Mircea cel Bătrân este foarte ferm.

Băiețelul consideră că “Investiţia în educație este soluția!”și spune că și-ar dori ca oamenii să citească mai mult.

Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

E lider în „Trupa Șoriceilor”, iar împreună au interpretat la mai multe serbări piesa „Când pisica nu e acasă”. El era Șoricel, Prințul Miorlau și naratorul poveștii.

Ce au spus jurații despre monologul lui Rareș

Monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor i-a impresionat și pe cei patru jurați.

Andi: „Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”

După ce a primit Golden Buzz-ul și este sigur că va merge în semifinale, Rareș a fost extrem de emoționant și după ce a spus că “E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc! Am făcut-o mândră pe mama!”, după care a început să plângă de fericire. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării