main logo
2335

Primul cuvânt al femeii din Emirate care s-a trezit din comă după 27 de ani

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința, după ce a petrecut ultimii 27 de ani în stare vegetativă.

Primul cuvânt al femeii care s-a trezit din comă după 27 de ani

Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz, scrie Daily Mail. Era anul 1991.

Anul trecut, ea a început să răspundă la anumiți stimuli, după ce a auzit vocea fiului ei, în timp ce era internată într-un spital de reabilitare din Germania, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Fiul ei a fost mereu convins că femeia va reîncepe să vorbească. Însă atunci când le-a mărturisit medicilor speranța lui, aceștia i-au spus că are o imaginație bogată, fiind convinși că acest lucru nu este posibil din punct de vedere medical.

Apoi, într-o zi, bărbatul a avut o neînțelegere în camera de spital. Mama lui a simțit că este în pericol și a avut un șoc.

„Trei zile mai târziu m-am trezit când cineva mă striga pe nume. Era ea. Mă striga pe nume”, a povestit tânărul, dezvăluind astfel că primul cuvânt al femeii a fost chiar numele lui.

Acum, femeia este în stare să recite rugăciuni și să poarte discuții cu familia sa. Fiul său, Omar, a povestit în cadrul unui interviu cum a fost „incredibil de fericit” când ea a început să vorbească din nou.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării