main logo
417

Primul concert pe stadion după o pauză de 5 luni, anunţat în Germania

Compania Live Nation a anunţat organizarea unui concert în data de 4 septembrie la Dusseldorf cu un aflux de 13.000 de spectatori şi participarea, printre alţii, a artistului canadian Bryan Adams - primul eveniment de acest gen în Germania de la începerea pandemiei, relatează EFE.

Primul concert pe stadion după o pauză de 5 luni, anunţat în Germania

Potrivit lui Marek Lieberberg, directorul executiv al Live Nation din Germania şi organizator al concertului care se va desfăşura sub sloganul "Give Live A Chance", "este vorba de un semnal mult aşteptat de fani, de artişti şi de echipele lor, precum şi de întreaga industria a muzicii", transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

"Deschidem uşa renaşterii muzicii live căreia prin acest concert îi oferim în sfârşit oportunitatea unui nou început. Suntem siguri că publicul se va arăta entuziasmat şi se va comporta în mod responsabil", a precizat el.

Concertul cu durata de 150 de minute, fără pauze şi în mare parte în format "unplugged", se va desfăşura pe stadionul Merkur din Düsseldorf. Planul privind sănătatea, igiena şi securitatea a fost pus la punct în colaborare cu autorităţile locale, precizează Live Nation într-un comunicat.

Astfel, spectatorii vor trebui să se înregistreze la cumpărarea biletelor cu datele de contact, să poarte măşti pe durata întregului eveniment, iar locurile vor fi dispuse de aşa manieră încât să fie garantată distanţa de siguranţă de 1,5 metri.

Acest concert pe stadion, la care vor participa de asemenea artiştii Rea Garvey, Sarah Connor, The BossHoss, Joris şi Michael Mittermeier, marchează încheierea perioadei de restricţie muzicală live în Germania, după cinci luni de pauză globală, noteză cu optimism compania Live Nation.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării