main logo
2484

Primele imagini unde au fost găsite telefonul şi cartela Alexandrei

Primele imagini filmate în locul unde au fost găsite telefonul şi cartela Alexandrei, fata de 15 ani ucisă la Caracal, arată ce a făcut, de fapt, Gheorghe Dincă, după ce a răpit-o pe fată şi a ucis-o.

Primele imagini unde au fost găsite telefonul şi cartela AlexandreiFoto: info-general.net

Telefonul Alexandrei Mâceşanu a fost găsit în oraş în locul indicat de criminal, la fel şi cartela. Se strâng astfel tot mai multe dovezi ale crimei comise de Gheorghe Dincă, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Şi se reface traseul parcurs de acesta. E evident că el a avut un plan şi a ştiut că trebuie să încerce să scape de dovezi.

De aceea a scos cartela din telefon şi a aruncat-o, la fel şi aparatul, într-o zonă plină de vegetaţie din parcul din Caracal. 

Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor locul unde a aruncat cartela, în Parcul din Caracal, între Poligon şi Aleea Îndrăgostiţilor. Telefonul a fost şi el găsit relativ aproape.

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal, dar şi în oraş. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum.

Acțiunea are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Polițiștii l-au săltat pe criminal, dar nu au găsit urme legate de Alexandra Măceșanu și o altă fată dispărută, Luiza Melencu. 

Individul a recunoscut ulterior că le-a ucis. Anchetatorii au identificat însă oase sfărâmate și dinți care au fost trimiși spre analiză. Rezultatele vor fi anunțate foarte probabil tot vineri de către INML.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării