main logo
5497

Primele imagini cu avionul prăbușit al armatei ucrainene: Pilotul a murit

Publicația de aviație Scramble Magazine a publicat primele fotografii ale avionului de luptă Su-27 care s-a prăbușit în Ucraina.

Informațiile au apărut pe pagina publicației de pe Facebook.

Imaginile arată un plan ars pe un câmp cu zăpadă. În spatele lui se întinde o linie neagră. Luminile din cabina pilotului sunt aprinse, transmite Știri.md cu referire la lenta.ru.

„Cauza prăbușirii este încă necunoscută. Probabil că pilotul nu cunoștea înălțimea reală a avionului său. Flanker [denumirea dată de NATO] nu a fost distrus complet. El a alunecat orizontal pe teren”, notează Scramble Magazine.

La 15 decembrie, un avion Su-27 al armatei ucrainene s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Pilotul Alexander Fomenko, născut în 1975, a murit. În total, Su-27 a petrecut 30 de minute în aer înainte de accident.

Mai târziu, s-a dovedit că Su-27 a fost unul dintre cele mai noi modele din Forțele Armate ale Ucrainei. Pe tot timpul de funcționare, avionul a zburat 479 de ore și a făcut 824 de aterizări. Ultima reparație, care nu era capitală, a fost făcută în 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării