main logo
905

Primele imagini apărute de la nunta interpretei Lidia Buble

Lidia Buble face și ea, ca toată lumea, bilanțul de final de an.

Primele imagini apărute de la nunta interpretei Lidia Buble

Nu avea cum să nu pună pe lista bucuriilor din 2018 vacanța din Maldive, pe care a petrecut-o cu iubitul ei, Răzvan Simion, în luna iunie. 

Iar asta pentru că acolo, inspirați de peisajul romantic, cei doi au făcut o nuntă de probă, eveniment de la care abia acum ne-au arătat poze, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

“Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească. Nu am făcut nici o nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, a declarat Lidia Buble, la vremea aceea pentru siteul www.dcnews.ro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării