12 iulie, 15:47
627
1
Primarul de Iași se vede cap de pod în relația cu Republica Moldova
12 iulie, 15:47
627
1

„Iașul va trebui să-și asume rolul de locomotivă regională”, de „cap de pod” cu Republica Moldova, a spus primarul de Iași Mihai Chirică.

Acesta a anunţat că centrala CET Holboca va fi modificată integral prin renunțarea la cărbune și introducerea gazelor naturale și energiei regenerabile, transmite Știri.md cu referire la Newsweek.ro.

„Vom solicita un control al Curții de Conturi vedem cum au fost cheltuiți banii pentru spitalul mobil”, a declarat Alexe. Șeful PNL Iași, care este și candidat la președinția CJ, a menționat sunt peste 70 de zile de întârziere în realizarea spitalului și a susținut doar din penalitățile pe care CJ le putea pune la contract putea fi construit un alt spital.

La rândul lui, Mihai Chirică a precizat  penalitățile sunt cele prevăzute în Codul fiscal și trebuiau  fie de 0.01% pe zi de întârziere.

"Tunul cel mai mare a fost dat ieșenilor din județ", a spus Chirică, în  condițiile în care banii pentru spital au fost realocați de la un capitol bugetar dedicat reabilitării de drumuri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter