main logo
704

Prima imagine clară din ultimii ani cu Violeta, fiica Andreei Marin

În ultimii ani, Andreea Marin a refuzat să facă publice imagini cu fetița sa și a lui Ștefan Bănică. Dar iată că vedeta a postat zilele trecute în social media prima imagine clară cu Violeta, după ani de zile în care a ferit-o de ochii curioșilor.

Prima imagine clară din ultimii ani cu Violeta, fiica Andreei Marin

La 12 ani, fetița este o frumusețe cu ochi suri, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Violeta a realizat o inimă dintr-o roșie pentru mama sa, moment imortalizat de fosta prezentatoare „Surprize, Surprize” și postat apoi pe Instagram. 

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară, mai ales că Andreea a făcut foarte rar publice imagini cu fiica sa. Cert este că la cei 12 ani săi, deși nu a moștenit absolut deloc trăsăturile părinților, Violeta este o frumusețe cu ochi suri, moșteniți de la bunici, și zâmbet cald.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii suri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat Andreea Marin recent la „Vorbește Lumea”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării