main logo
422

Preşedinţii Vladimir Putin şi Bashar al-Assad s-au întâlnit la Soci

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit joi, la Soci, cu omologul său sirian, Bashar al-Assad, a anunţat joi Kremlinul print-o declaraţie preluată de AFP.

Preşedinţii Vladimir Putin şi Bashar al-Assad s-au întâlnit la SociPreşedinţii Vladimir Putin şi Bashar al-Assad s-au întâlnit la Soci

În urma întâlnirii, preşedintele sirian a decis să desemneze reprezentanţi la ONU pentru formarea unui comitet care să elaboreze viitoarea Constituţie a Siriei, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dimitri Peskov, transmite Agerpres

Preşedintele sirian s-a aflat în Rusia într-o vizită de lucru, a precizat Peskov. Potrivit acestuia, Putin l-a felicitat pe al-Assad pentru "succesul armatei guvernamentale siriene în lupta împotriva grupărilor teroriste" şi a subliniat "necesitatea de a se crea condiţii suplimentare pentru reluarea procesului politic pe scară largă".

La rândul său, al-Assad - citat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului - a declarat că "stabilitatea în Siria se ameliorează şi astfel se deschide calea pentru procesul politic".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării