main logo
499

Președintele SUA, Donald Trump, a devenit bunic pentru a zecea oară

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară, a anunţat luni seară al doilea fiu al preşedintelui american, Eric Trump, a cărui soţie a născut o fetiţă, informează AFP.

Președintele SUA, Donald Trump, a devenit bunic pentru a zecea oarăFoto: usatoday.com

"Eu şi soţia mea, Lara Trump, suntem încântați să o primim în această lume pe Carolina Dorothy Trump. Te iubim deja!", a scris Eric Trump pe Twitter, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Președintele american are 73 de ani și cinci copii din trei căsnicii. Primii doi copii sunt din prima sa căsătorie, Donald Junior şi Ivanka, și au cinci, respectiv trei copii. Eric, tot din prima căsătorie, are, la rândul lui, încă un fiu.

După instalarea lui Donald Trump la Casa Albă în ianuarie 2017, Eric Trump conduce alături de fratele lui cel mare, Donald Jr., celebra Trump Organization, societatea care administrează investiţiile familiei Trump în Statele Unite şi în străinătate, în al cărei portofoliu se află bunuri imobiliare, hoteluri şi cluburi de golf.

Soția lui Eric, Lara Trump, are 36 de ani și este fostă jurnalistă. Este puternic angajată în apărarea drepturilor  animalelor şi administrează împreună cu soţul ei Fundaţia Eric Trump, care finanţează în principal spitale pentru copii. 

Lara Trump apare cu regularitate în emisiuni de televiziune în care ia apărarea politicilor promovate de socrul ei, notează AFP.

Donald Trump mai are o fiică, Tiffany, cu actrița Marla Maples, și încă un fiu, Barron, cu actuala soție, Melania Trump.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării