main logo
737

Președintele României a mers cu bicicleta la serviciu

Preşedintele Klaus Iohannis s-a alăturat azi bucureştenilor care merg la serviciu cu bicicleta.

Klaus Iohannis a fost surprins miercuri dimineaţă de către jurnalişti chiar în timp ce pedala dinspre reşedinţa oficială, Vila Lac 2, spre Palatul Cotroceni.

Iohannis a profitat de vremea frumoasă şi luni, când s-a plimbat pe două roţi în Parcul Herăstrău. El s-a plâns atunci că traficul din Bucureşti este infernal. Simțindu-se vizată, Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, l-a ironizat și a spus că poate președintele vrea să facă schimb de funcții, scrie digi24.ro.

„Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta”, a spus Firea, luni.

Tot în urmă cu două zile, președintele a vorbit cu jurnaliștii și despre sesizarea la CCR cu privire la decizia de nerevocare a șefei DNA, despre mutarea ambasadei României la Ierusalim, precum și despre o mediere între Guvern și BNR.

De altfel, astăzi de la ora 12:00, guvernatorul şi prim-viceguvernatorul BNR se întâlnesc cu preşedintele Klaus Iohannis. Vineri, Klaus Iohannis va avea o întrevedere și cu premierul Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării