main logo
324

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a fost externat

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a părăsit luni la amiază spitalul din Ramallah, după opt zile de spitalizare care au reanimat speculaţiile cu privire la viitorul şi succesorul lui.

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a fost externat

Abbas, 83 de ani, a ieşit din spital, unde a fost îngrijit pentru o pneumonie, potrivit preşedinţiei palestiniene. El s-a adresat jurnaliştilor pentru a-şi exprima intenţia de a reveni să lucreze la biroul său, începând de marţi.

Externarea lui Abbas a tot fost amânată, alimentând speculaţii despre gravitatea stării sale de sănătate, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Abbas, însoţit de colaboratori ai săi şi de directorul spitalului, a susţinut un mic discurs în faţa jurnaliştilor, subliniindu-şi cuvintele prin gesturi.

Cunoscut drept un fumător înrăit, Abbas a fost internat în spital la 20 mai, cu o febră mare. Câteva zile mai devreme, el suferise o operaţie minoră la o ureche. Iniţial, simptomele sale au fost prezentate ca fiind complicaţii legate de operaţie, după care directorul spitalului a anunţat că preşedintele palestinian suferea de o "infecţie la plămânul drept".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării