main logo
750

Preşedintele care vrea interzicerea sexului oral: Gura e pentru mâncat

Youweri Museveni a declarat că îşi doreşte interzicerea sexului oral în această ţară şi i-a acuzat pe străini că îi încurajează pe ugandezi să asemenea comportamente sexuale.

Preşedintele care vrea interzicerea sexului oral: Gura e pentru mâncatPreşedintele care vrea interzicerea sexului oral: Gura e pentru mâncat

Şeful statului a ţinut să precizeze că declaraţia sa este un avertisment adresat străinilor, care, susţine acesta, ar încerca să-i convingă pe concetăţenii săi să facă sex oral. Argumentul liderului ugandez în direcţia interzicerii acestei practici sexuale? "Gura este pentru mâncat", susţine Museveni, citat de Daily Mail, preluat de Digi24.

Potrivit publicaţiei britanice, nu ar fi prima oară când preşedintele Ugandei are ieşiri publice controversate pe teme sexuale.

În 2014, referindu-se tot la sexul oral, acesta i-a avertizat pe ugandezi că există riscul de a se trezi cu viermi după o asemenea partidă. Şi tot în 2014, notează Daily Mail, şeful statului considera că e infracţiune faptul de a nu-i da în vileag pe homosexuali.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării