main logo
634

Presa: Lazarev a devenit tătic de fetiță. Cum a comentat interpretul

Pe 26 mai, presa rusă a făcut publice informații conform cărora cântărețul, reprezentantul Rusiei la Eurovision 2019, Serghei Lazarev, a devenit tătic pentru a doua oară.

Presa: Lazarev a devenit tătic de fetiță. Cum a comentat interpretulFoto: perfecte.md

Așa cum interpretul nu a anunțat frumosul eveniment, jurnaliștii de la „Komsomoliskaya Pravda” și-au dorit să știe dacă zvonurile apărute în presă sunt veridice, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Conform canalului de Telegram „Только никому”, în cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor RU TV, artiștii nu făceau altceva decât să „digere” știrea-trăsnet.

Ei bine, Lazarev pare să fi pus capăt speculațiilor în reacția sa pentru „KP”: „Mulțumesc pentru informație. Merg, aleg carnea pentru frigărui și brusc… poc! Sunt tată de fetiță. De ce nu gemeni? Presa din nou știe mai bine decât mine ce se întâmplă în viața artiștilor. Cum le place oamenilor să inventeze chestii despre viața mea personală?”, a comentat Serghei sarcastic.

Totuși, presupunerile presei nu sunt tocmai de condamnat, asta în contexul în care Serghei a anunțat nașterea băiețelului său la doi ani după evenimentul propriu-zis, ținând informația în secret. Amintim că artistul are un fiu în vârstă de 5 anișori, pe nume Nikita.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării