main logo
724

Preotul care a bătut elevul care a refuzat să-și facă cruce, pedepsit

La mai bine de o lună de zile de când un preot a scandalizat o țară întreagă după ce a lovit un copil care n-a vrut să se închine, acesta și-a aflat pedeapsa.

Preotul care a bătut elevul care a refuzat să-și facă cruce, pedepsit

Astfel, după ancheta derulată de conducerea școlii, preotul din Botoșani a fost sancționat cu 10 la sută din salariu pe o perioadă de trei luni. De asemenea, acesta își va desfășura activitatea în alte școli din comună, transmite Știri.md cu referire la A1.ro

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Ciprian Manolache, profesorul de religie a fost sancţionat cu reducerea pe trei luni a salariului cu 10% şi interdicţia de a preda la şcoală.

„Consiliul de administraţie a stabilit în acest caz sancţionarea profesorului cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni şi s-a dispus, de asemenea, reîncadrarea profesorului în alte două structuri la şcoala din Cristineşti şi la şcoala din Dragalina pentru că într-o singură şcoală nu avea o normă întreagă", a declarat Ciprian Manolache, potrivit Mediafax. 

Conducerea şcolii a început o anchetă administrativă după ce un elev de 11 ani de la şcoala din Baranca fost agresat de profesorul de religie, care este şi preot.

După acest incident, elevul a ajuns la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati şi a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării