176
0
Premiu de 1 milion de dolari la loterie, revendicat după 1 an. Unde a fost biletul câștigător
176
0

Un cuplu din Canada a câştigat la loterie un milion de dolari canadieni cu un bilet câştigător uitat timp de un an într-o carte.

Nicole Pedneault şi Roger Larocque, din Quebec, au descoperit abia weekendul trecut că aveau un bilet câştigător pentru o extragere loto din 5 aprilie 2018, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Căutând o carte despre Japonia pentru nepotul lor, care pregătea o prezentare despre această ţară, Nicole Pedneault a observat ceva care a alunecat din interiorul cărţii - un bilet de loterie de 100 de dolari pe care cuplul l-a cumpărat de Valentine’s Day în 2018.

“Dacă nepotul meu nu mi-ar fi cerut să-i împrumut o carte pentru prezentarea lui, n-aş fi găsit niciodată biletul la timp”, a spus Nicole Pedneault.

“Primul lucru pe care l-am făcut când am descoperit biletul, a fost să verific termenul limită până la care puteam revendica premiul pe site-ul Loto-Quebec”, a spus ea.

Biletul era încă valabil, dar nu pentru mult timp: doar până vineri, 5 aprilie 2019.

“Este un noroc că l-am găsit în ultimul moment”, a spus femeia, care a revendicat cecul de 1 milion de dolari canadieni (667.000 de euro).

Citește și
article image
Dealeri: Leul nu are potenţial pentru a se aprecia în...
0
121
article image
Loteria Moldovei: Câți moldoveni au avut câștiguri în luna...
0
245