main logo
497

Premiile American Music 2018: Taylor Swift este marea câștigătoare

Taylor Swift a fost marea câştigătoare la premiile American Music, decernate marți seară în Los Angeles. Vedeta a primit trei trofee, printre care şi mult râvnita statueta „Artistul anului”.

Premiile American Music 2018: Taylor Swift este marea câștigătoare

Starurile care au urcat pe scenă au profitat de prilej şi i-au încurajat pe fani să iasă în număr cât mai mare la vot, la alegerile pentru Congres, care au loc luna viitoare, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Cântăreaţa de 28 de ani a deschis spectacolul, cu un recital incendiar. A fost o noapte excelentă pentru Taylor, votată favorita publicului la categoriile cel mai bun album pop-rok, cel mai bun turneu si- cireaşă de pe tort- „artistul anului”.

Taylor Swift: „ Ştiţi la ce mai este nevoie de votul popular? La alegerile parţiale din 6 noiembrie. Mergeţi să votaţi!”

Acelaşi mesaj a fost repetat pe tot parcursul show-ului, de către vedetele care au urcat pe scenă, inclusiv prezentatoarea Tracee Ellis Ross, o cunoscută actriţă de comedie şi fiica legendarei Diana Ross.

Pe lista câştigătorilor s-au mai aflat cântăreaţă hip hop Cardi B, Camilla Cabello şi vedeta muzicii country Carrie Underwood. Post Malone a fost ales favoritul publicului la categoria artist pop/rock.

Seara le-a aparţinut, însă, divelor, care şi-au intepretat noile melodii.Show-ul s-a încheia cu un emoţionant omagiu adus Arethei Franklin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării