main logo
541

Premierul Viorica Dăncilă: Nu mi-e teamă că voi fi schimbată din funcție

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Bacău, că nu se teme că va fi schimbată din funcţie, totodată punctând că este normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernamentală.

Premierul Viorica Dăncilă: Nu mi-e teamă că voi fi schimbată din funcțieFoto: agerpres.ro

„Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi’’, a declarat Viorica Dăncilă, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Dăncilă a precizat că programul de guvernare a fost îndeplinit în procent de 73%.

„Cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun şi cred că va fi apreciat de partid. 

Avem o foaie de parcurs, avem obiective în programul de guvernare cu termene, fiecare ministru ştie termenele şi aşa cum cerem în teritoriu, ca pentru fiecare lucrare să existe o foaie de parcurs şi termene bine stabilite, şi pentru miniştrii cabinetului există aceeaşi abordare. 

În funcţie de îndeplinirea lor, vedem dacă un ministru pe portofoliul respectiv şi-a îndeplinit programul sau nu şi, bineînţeles, primul-ministru care conduce Executivul″⁣, a mai precizat premierul.

Viorica Dăncilă a fost prezentă miercuri, la Bacău, unde a vizitat Insula de Agrement a municipiului, obiectiv finanţat şi cu fonduri guvernamentale.

Dragnea, mesaj pentru Dăncilă

Marți, președintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj Vioricăi Dăncilă: să nu uite pentru ce a fost pusă în Guvern.

În ceea ce priveşte relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu partidul, liderul PSD a spus că va face o analiză după alegerile de duminică.

„O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. Este un sfat pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern - să nu uite pentru ce a fost pus acolo. 

A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor, 48,5% locuri în Parlament, este un rezultat istoric, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării