418
0
Premierul României a convocat miniștrii după europarlamentare
418
0

Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe miniştri pentru o discuţie informală, după ce, duminică seara, a afirmat că nu trebuie să îşi dea demisia şi că, dacă cineva doreşte să cadă guvernul, trebuie depusă moţiune de cenzură.

Foto: gov.ro

Premierul i-a convocat pe miniştrii din cabinetul său pentru discuţie, probabil despre continuarea guvernării. Nu este o şedinţă”, au declarat surse oficiale, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seara că nu trebuie să îşi dea demisia din Guvern, deoarece alegerile au fost pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare şi că, dacă cineva doreşte să cadă guvernul, trebuie depusă moţiune de cenzură.

„Cei care au cerut (demisia, n.r), probabil nu cunosc legea sau sunt rău intenţionaţi. E vorba despre votul românilor, dar vă reamintesc, căderea unui guvern se face prin moţiune de cenzură. Nu am de ce (să işi dea demisia, n.r.). Am în spatele meu atâţia români care şi-au pus încrederea în noi, acest guvern. 

Categoric au incredere în noi. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă se vrea demiterea Guvernului, se depune moţiune de cenzură”, a declarat premierul Dăncilă

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că îi solicită premierului Viorica Dăncilă să nu care cumva să îşi depună mandatul, indiferent de presiunile lui Klaus Iohannis.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter