main logo
1138

Premieră la Românii au Talent: O moldoveancă a primit Golden Buzz

”Am venit la Românii au telent pentru că vreau să mă afirm” a mărturisit moldoveanca Machidon Daniela și tânăra a reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent cu vocea ei.

Premieră la Românii au Talent: O moldoveancă a primit Golden Buzz

Florin Călinescu a apăsat vineri seară Golden Buzz pentru ea și a trimis-o în semifinale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Daniela este din Chişinău, provine dintr-o familie de medici, are 18 ani, a terminat liceul şi este studentă la medicină visând să practice chirurgia. 

La Românii au talent, a ridicat sala în picioare, iar aplauzele nu s-au mai oprit. Florin Călinescu a fost topit de vocea tinerei.

”Îmi donez corpul științei, să studiați pe el. Doar tu! Tre să mă tai. Deschis, fără anestezie. Oricum, organele mele sunt fleaşcă. Bisturiul tău ar intra ca în brânză. De fapt, am să semnez chiar acum contractul pentru donare”, a glumit Florin Călinescu înainte de a apăsa Golden Buzz.

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a spus Andi la final.

”A fost angelic momentul ei. De când a intrat pe scenea i-a fermecat pe toţi, i-a atins pe toţi la suflet” a comentat şi Andra.

”Nu am cuvinte, sunt atât emoţionată şi vă mulţumesc din tot sufletul meu” a fost reacția Danielei la final.

Menționăm că pentru prima dată în istoria acestui concurs, biletul direct în semifinala concursului a fost luat de o moldoveancă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării