main logo
710

Povestea tinerei care este alergică la ieșitul din casă

O femeie care suferă de o boală rară a pielii este alergică la orice, de la praf, la deodorant sau parfum. Mai mult, tânăra nu poate sta afară mai mult de 10 minute, fără ca eczema să o deranjeze.

Povestea tinerei care este alergică la ieșitul din casăFoto: profimedia.cz

Laura Weaver, în vârstă de 24 de ani, nu a avut niciodată parte de o cină romantică la un restaurant și nici nu a plecat vreodată în vreo excursie cu un băiat, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Tânăra suferă de o eczemă atipică, ceea ce înseamnă că iubitul ei, James Hill, în vârstă de 35 de ani, nu îi poate cumpăra flori sau parfum. Chiar și gătitul pentru ea ar putea fi un dezastru.

Cu toate acestea James nu și-a abandonat niciodată iubita și încearcă să o ajute cât poate, mai ales cu treburile casei, pentru a o feri de praf.

Însă Laura își poate ține iubitul în brațe numai dacă acesta nu a folosit niciun fel de deodorant sau de parfum. „Mi-a afectat viața în toate felurile posibile. Dacă ar fi să ieșim, trebuie să ne gândim foarte bine unde vrem să mâncăm. Și ieșirile în gașcă ar putea reprezenta o problemă, pentru că fumul sau deodorantul îmi fac rău”, potrivit Metro. 

Laura s-a născut cu această boală și și-a petrecut întreaga viață folosind șapte tipuri diferite de cremă. Este nevoită să își cumpere lunar pijama și așternuturi pentru că altfel, pielea i-ar fi afectată și mai mult.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării