main logo
1131

Povestea tinerei care a cheltuit un milion de dolari pe operaţii estetice

O tânără din Cehia, în vârstă de 28 de ani, care a suferit de anorexie şi s-a luptat cu dependenţa de droguri, a cheltuit un milion de dolari pentru a-şi transforma corpul şi spune că operaţiile estetice au ajutat-o să-şi depăşească problemele de sănătate mintală.

Povestea tinerei care a cheltuit 1 milion de dolari pe operaţii estetice

Tânăra, a cărei părinţi au decedat pe când era adolescentă, spune că a reuşit să treacă peste toate problemele din viaţa ei datorită transformărilor la care şi-a suspus corpul, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

În vârstă de 28 de ani, originară din Cehia, tânăra, care se împarte acum între Londra, Miami şi Dubai, şi-a făcut trei liftinguri braziliene la fund, patru măriri de sâni şi mai multe intervenţii chirurgicale la faţă. 

Acum lucrează ca model şi încearcă să se lanseze în muzică, scrie Daily Mail.    

Toate operaţiile ar fi costat-o, potrivit spuselor Klarei, un million de dolari.     

Klara a vorbit despre problemele ei şi despre cum le-a confruntat, spunând: „Am fost dependentă de droguri grele. Consumam cocaină ca să nu-mi fie foame şi am ajuns să iau între unu şi cinci grame pe zi. De asemenea, fumam două pachete de ţigări pe zi, consumam mult alcool şi mâncam doar fast-food. Renunţasem complet la viaţa mea“.      

Ea spune că faptul că s-a transformat complet îi place foarte mult, pentru că nu voia să arate ca o fată europeană obişnuită: „Îmi place să mă transform. Îmi place să devin mai bună. N-am vrut să arăt cao europeană obişnuită sau ca o europeană frumoasă. Am vrut să arăt exact aşa cum arăt acum“.      

Klara spune că totul a început de când era copil. Mare parte a copilăriei şi-a petrecut-o în Canada şi, mărturiseşte tânăra, copilăria ei a fost o combinaţie între lux şi suferinţă.    

„Copilaria mea a fost ca în rai şi ca iad în acelaşi timp. Am avut o copilărie de lux, dar am fost agresată în şcoală. Eram un copil rebel, fugeam de acasă pentru a merge în cluburi când aveam 12 ani, fumam iarbă şi beam alcool“.    

Pe când avea doar 17 ani, părinţii ei au murit amândoi într-un accident aviatic. „Într-o zi, sora mea m-a sunat plângând. S-au dus, mi-a spus ea, mama şi tata au murit într-un accident de avion“, povesteşte tânăra.    

„Moartea părinţilor mei a schimbat ceva în interiorul meu şi mi-a arătat cât de fragile poate fi viaţa“, a adăugat Klara.    În urma accidentului, tânăra a moştenit averea părinţilor, dar şi-a dezvoltat obiceiuri rele şi sănătatea ei s-a deteriorat rapid. „Este foarte periculos să dai o sumă de bani unei persoane tinere, fără cineva care să o îndrume sau să o ţină sub control“, a explicat tânăra.     

„Am dezvoltat anorexie şi bulimie. Am început să iau droguri, m-am îngrăşat 40 de kilograme. Oamenii râdeau de mine pentru că arătam foarte rău“, povesteşte Klara.     

„Bulimia este mai rea, de fapt, pentru că e ceva ce nu poţi controla. În cazul anorexiei, însă, e despre control, aşa că a devenit o obsesie. Bulimia este o obsesie pe care nu o poţi controla“, a adăugat modelul.    

După o supradoză de droguri luată în Mexic, Klara a reuşit să supravieţuiască, dar a decis să facă schimbări majore în viaţa ei. Şi-a făcut prima operaţie estetică când avea 21 de ani şi apoi a continuat până a ajuns să arate ca astăzi.    

Tânăra povesteşte cu convingere că toate operaţiile estetice, toate tratementele cosmetice şi toţi banii cheltuiţi cu scopul de a-şi transforma astfel corpul au fost „cea mai bună investiţie pe care a făcut-o vreodată“.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării