main logo
889

Povestea satului în care oamenii morți sunt înlocuiți cu păpuși

Nagoro este un sat înfricoșător din Japonia, unde oamenii sunt înlocuiți cu păpuși în mărime naturală, după ce mor.

Povestea satului în care oamenii morți sunt înlocuiți cu păpușiFoto: allfun.md

O femeie din Japonia a ”înlocuit” toți oamenii din satul ei natal cu păpuși în mărime naturală, după ce aceștia au murit, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Tsukimi Ayano și-a petrecut ani întregi confecționând peste 350 de păpuși pentru a nu pierde niciodată comunitatea din satul Naguro, din sudul Japoniei. Aici mai locuiesc în prezent în jur de 30 de oameni, care își duc existența printre păpuși.

”De când am început să confecționez aceste păpuși, nu mă mai simt singură. În fiecare zi vine cineva să mă viziteze”, spune Tsukimi, în vârstă de 67 de ani.

Mai mult, păpușile au fost aștezate în sat chiar în locurile în care persoanele decedate obișnuiau să își petreacă timpul, potrivit news.com.au.

De la moartea părinților săi, Tsukimi a fost nevoită să trăiască singură în Nagoro. Nu a făcut acele păpuși doar pentru a primi atenția vecinilor, ci și pentru a nu se mai simți singură.

Mai mult, satul izolat din munți s-a transformat într-o adevărată reședință pentru păpuși, iar locul înspăimântător a fost adăugat și pe Google Street View, acolo unde oricine ”se poate plimba” printre păpuși.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării