main logo
502

Povestea mirelui care a plâns în hohote la propria nuntă

Imaginea cu mirele care plânge în momentul în care își vede femeia iubită în rochia de mireasă a impresionat mii de oameni.

Povestea mirelui care a plâns în hohote la propria nuntăPovestea mirelui care a plâns în hohote la propria nuntă.

Tyrone Armitage, din Melbourne, Australia, a izbucnit în plâns când a văzut-o pe Kelly, partenera cu care are o relație de 11 ani, pășind spre altar în rochie de mireasă, potrivit dailymail.co.uk, scrie libertatea.ro.

„Tot ce a putut să-mi treacă prin cap a fost WOW, WOW, WOW, cât de frumoasă poate să fie viața știind că te voi avea alături de mine până la final. Chiar se întâmplă asta? Nu știu ce ne va rezerva viitorul alături de tata, dar știu că având-o alături de mine pe Kelly și iubirea ei nemărginită, voi putea să trec peste orice", a povestit Tyrone după eveniment.

Cu o săptămână înainte de marele eveniment, bărbatul a aflat că tatăl lui, care a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 16 ani și care în tot acest timp a luptat cu boala necruțătoare, este din nou bolnav.

Doctorii i-au găsit tatălui lui Tyrone mai multe tumori. "Când am aflat vestea la telefon, toate detaliile pentru pregătirea nunții au fost puse rapid în perspectivă. Dintr-o dată tot ce mi-am dorit a fost să mă căsătoresc cu iubirea vieții mele avându-i pe cei dragi alături de noi", a spus Tyrone Armitage.

Cu tatăl său alături, Tyrone a apreciat mai mult decât oricând cât de prețioasă este viața, trăind fiecare clipă la intensitate maximă.

Povestea emoționantă a devenit virală pe Internet, mii de oamenii fiind profund impresionați de momentele surprinse la nunta Tyrone și Kelly de către fotograful James Day.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării