main logo
729

Povestea de dragoste dintre un tânăr în vârstă de 19 ani și o bunică în vârstă de 73

Gary, în vârstă de 19 ani, și Alemeda Hardwick, în vârstă de 71 de ani, din Maryville, Tennessee, nu căutau dragostea până când nu s-au văzut, pentru prima oară, la funeraliile fiului lui Almeda în iunie 2015.

Povestea de dragoste dintre un tânăr de 19 ani și o femeie de 73Povestea de dragoste dintre un tânăr de 19 ani și o femeie de 73

Dar ei s-au îndrăgostit nebunește și acum nu își mai pot lua ochii unul de la altul, scrie libertatea.ro.

Atunci, Gary, care a fost mereu atras de femeile mai bătrâne, avea inima frântă după o relație cu o femeie în vârstă de 77 de ani. Almeda plângea moartea fiului ei, Robert, stins din viață la 45 de ani din cauza atac de cord.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit din nou în septembrie 2015, când Gary se afla lângă mătușa sa, Lisa Harell, care a fost căsătorită cu Robert. Acela a fost momentul în care cei doi s-au îndrăgostit nebunește.

”A fost o comexiune. Era atât de multă chimie între noi. M-am rugat să-mi găsesc sufletul pereche timp de doi ani și eram singură. Nu aveam pe nimeni, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe el”, a declarat Almeda.

Gary a spus că atunci când a privit-o în ochi, a știut că ea este aleasă, iar după două săptămâni, el a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Almeda avea atunci 70 de ani, iar Gary 17. Astfel, mama lui a fost nevoită să-și dea acordul.

Ziua nunții a fost programată cu șase zile înainte ca Gary să împlinească 18 ani, dar el a afirmat că perioada de așteptare până la nuntă a trecut foarte greu.

După ce au aflat de nuntă, prietenii și rudele celor doi i-au sprijinit și încurajat, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 54 de ani.

„Toată lumea a fost fericită pentru noi. După nuntă, am publicat pe Facebook o fotografie de la eveniment și, evident, toată lumea a fost șocată că m-am căsătorit. Nimeni nu știa că ne întâlnim până când am postat acea fotografie, dar au fost fericiți pentru noi. Nu s-a vorbit despre diferența de vârstă dintre noi. Familiile noastre și prietenii noștri ne susțin”, a declarat Gayry, potrivit Knoxnews.com.

Tânărul Gary nu s-a întâlnit niciodată cu cineva de vârsta lui, afirmă el cu mândrie.

Amenda, care a muncit într-un supermarket, a fost căsătorită cu fostul ei soț timp de 43 de ani, până în 2013, când el a murit. Femeia are trei copii și 8 nepoți. Doi dintre nepoții ei cu vârste de 17, respectiv 22 de ani, trăiesc cu ea și Gary.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării