main logo
973

Povestea bărbatului care a mărturisit că a comis 32 de crime

Un bărbat din Statele Unite, a mărturisit cu sânge rece că a omorât 32 de persoane, la scurt timp după ce a fost arestat în cazul uciderii fostului său coleg de apartament.

Povestea bărbatului care a dezvăluit că a comis 32 de crime

În fața judecătorilor, Nicholas Brent Gibson a mărturisit fără nicio remușcare că l-a omorât pe Erik Stocker, de 77 de ani, cu mâinile goale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Însă apoi s-a contrazis și a declarat că a folosit o sabie samuai și a recurs la acest gest, după ce victima i-ar fi spus că voia să moară.

Trupul lui Erik a fost descoperit de vecini, la aproximativ 2 săptămâni de la crimă. Nicholas ar fi locuit împreună cu victima, iar înainte să o ucidă și să o mutileze, i-ar fi furat portofelul și cardurile de cretit.

Gibson a fost arestat pentru uciderea lui Erik.

Bărbatul a confirmat apoi că a început să ucidă oameni la vârsta de numai 13 ani.

În 2000 a fost închis pentru viol timp de șapte ani, iar atunci când a ieșit din închisoare ar fi început din nou să ucidă.

Imediat după această mărturisire, polițiștii au început să citească din nou dosarele persoanelor date dispărute de-a lungul timpului, dar și ale celor mai recente cazuri, pentru a afla dacă ceea ce a spus Nicholas este adevărat, potrivit Metro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării