576
0
Povestea bărbatului care a mărturisit că a comis 32 de crime
576
0

Un bărbat din Statele Unite, a mărturisit cu sânge rece că a omorât 32 de persoane, la scurt timp după ce a fost arestat în cazul uciderii fostului său coleg de apartament.

În fața judecătorilor, Nicholas Brent Gibson a mărturisit fără nicio remușcare că l-a omorât pe Erik Stocker, de 77 de ani, cu mâinile goale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Însă apoi s-a contrazis și a declarat că a folosit o sabie samuai și a recurs la acest gest, după ce victima i-ar fi spus că voia să moară.

Trupul lui Erik a fost descoperit de vecini, la aproximativ 2 săptămâni de la crimă. Nicholas ar fi locuit împreună cu victima, iar înainte să o ucidă și să o mutileze, i-ar fi furat portofelul și cardurile de cretit.

Gibson a fost arestat pentru uciderea lui Erik.

Bărbatul a confirmat apoi că a început să ucidă oameni la vârsta de numai 13 ani.

În 2000 a fost închis pentru viol timp de șapte ani, iar atunci când a ieșit din închisoare ar fi început din nou să ucidă.

Imediat după această mărturisire, polițiștii au început să citească din nou dosarele persoanelor date dispărute de-a lungul timpului, dar și ale celor mai recente cazuri, pentru a afla dacă ceea ce a spus Nicholas este adevărat, potrivit Metro.

Citește și
article image
Povestea tânărului care are 20 de ani, dar oficial nu există
0
240
article image
Un bărbat și-a dat foc în fața Parlamentului din Izevsk
0
110
article image
Motivul pentru care un bărbat nu și-a mai tuns părul din...
0
241
article image
Bărbat mort, care avea o datorie de 90.000 de lei, executat
0
762