main logo
435

Postările lui Elon Musk de pe social media vor fi cercetate de juriști

Elon Musk, CEO-ul companiei americane Tesla, este cunoscut pe internet pentru postările sale despre politică sau despre viitoarele planuri ale firmei.

Postările lui Elon Musk de pe social media vor fi cercetate de juriști

Acest lucru i-a atras simpatie din partea urmăritorilor de pe Twitter fiind considerat unul dintre cei mai cool miliardari din lume și în același un om de afaceri sincer, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Dar postările nefiltrate au dus nu de puține ori la scăderea valorii companiei pe bursă. Așa că în urma unui proces între Musk și Comisia Americană pentru bursă și valori mobiliare (comisie al cărei rol este acela de a proteja investitorii), miliardarul rebel al Americii a căzut de acord ca „toate postările legate de viitorul financiar al companiei să fie aprobate mai întâi de departamentul juridic”. 

Însă lista de lucruri care trebuie să primească aprobare de la departamentul juridic nu se oprește doar la lucrurile legate de viitorul financiar al corporației. Asta înseamnă că Musk va trebui să se gândească de două ori înainte de a posta chiar și lucruri care nu au legătură directă cu planurile de dezvoltare ale companiei. 

Printre cele mai răsunătoare apariții pe internet ale CEO-ului, care au și dus la scăderea prețului acțiunilor la bursă, este apariția într-o emisiune pe unde a băut whisky și a fumat marijuana. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării