main logo
408

Poroșenko și Zelenski au înregistrat câte un mesaj video pentru susținătorii săi

Deznodământul în cazul alegerilor prezidențiale din Ucraina este tot mai aproape. Încă două zile, și ucrainenii își vor alege noul lider. În aceste momente are loc dezbaterea dintre cei doi candidați care au acces în turul doi.

Poroșenko și Zelenski au înregistrat câte un video pentru susținători

Acestea au loc pe stadionul Olimpic de la Kiev, la care asistă zeci de mii de oameni, și au început la ora 19. Înainte de scrutinul final, atât Vladimir Zelenski, cât și Petro Porosenco au transmis câte un mesaj video alegătorilor, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko în videoclipul său, și-a cerut scuze pentru greșelile care le-a făcut în timpul mandatului.

„Știu că aveți multe pretenții față de mine. Știu cât de greu e pentru fiecare dintre voi să mă ierțați pentru greșelile mele și să aveți din nou încredere în mine. Este vina mea. Da, nu sunt perfect. Dar sunt sigur că nu avem dreptul să anulăm toate realizările de până acum și să abandonăm viitorul european”, Petro Poroșenko, președintele Ucrainei.

Contracandidatul său, actorul Vladimir Zelenski, a filmat un video mult mai scurt, prin care a îndemnat ucrainenilor să participe duminică la vot.

„Timp de 28 de ani, ei au furat aproape totul de la tine. Nu le permite să-ți fure și votul. La 21 aprilie, vino la urne! Nu-i lăsa să-ți fure viitorul!”, Vladimir Zelenski, candidat la alegerile prezidențiale.

Cei doi participă în această seară la o dezbaterea electorală de amploare, pe stadionul Olimpic din Kiev unde participă circa 60 de mii de persoane. Conform ultimelor sondaje Vladimir Zelenski este favoritul scrutinului, acesta este creditat cu 58 de procente din preferințele electoratului, iar Petro Poroșenko ar putea lua 22 la sută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării