main logo
411

Poroșenko: Credeam că sunt greu de surprins, însă evenimentele din jurul lui Saakașvili m-au șocat

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, susține că a fost șocat de situația privind încercările eșuate ale Poliției de a-l reține pe fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili. Acesta și-a exprimat emoțiile printr-o postare pe Twitter.

Poroșenko: Evenimentele din jurul lui Saakașvili m-au șocatPoroșenko: Evenimentele din jurul lui Saakașvili m-au șocat. Foto: zpravy.tiscali.cz

„Credeam că sunt foarte greu de surprins, însă ceea ce a auzit ieri o țară întreagă, i-a șocat pe toți. Desigur, îi mulțumesc Serviciului de Securitate și Procuraturii Generale pentru munca lor profesională privind apărarea intereselor și statalității naționale”, a declarat Poroșenko în cadrul festivităților organizate cu ocazia Zilei Forțelor Armate ale Ucrainei, ce au loc astăzi, 6 decembrie, în regiunea Lviv, scrie realitatea.md.

Totodată, acesta a menționat că președintele și Guvernul respectă dreptul oamenilor la protest pașnic.

„Cel mai mult bucură faptul că poporul ucrainean a depistat compania finanțată din banii Rusiei încă mai devreme decât oamenii legii, astfel au ignorat acel protest din fața Radei Supreme. Armata nu întreține frontul pentru ca dușmanii să acționeze pe la spate. Noi vom combate mereu astfel de încercări, și eu simt această susținere din partea societății”, a punctat președintele Ucrainei. 

Citeşte şi:

Eliberarea lui Saakașvili, în imagini. Procuratura l-a dat în căutare

Reacțiile SUA, UE și Rusiei la cazul Saakașvili

Conversația lui Saakașvili cu un om de afaceri, publicată de Procuratură

Reținerea lui Saakașvili. Glume de la Kremlin și ironii de la Londra

Susținătorii lui Saakașvili ridică baricade în centrul Kievului

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării