main logo
711

Poroșenko a dat analiza de sânge, înainte de dezbaterile cu Zelenski

Petro Poroșenko a dat analiza de sânge la punctul medical de pe stadionul Olimpiiskii din Kiev, înainte de dezbaterile cu contracandidatul său, Vladimir Zelenski.

Poroșenko a dat analiza de sânge, înainte de dezbaterile cu ZelenskiPoroșenko a dat analiza de sânge, înainte de dezbaterile cu Zelenskii

Analiza de sânge a fost o condiție a lui Poroșenko, care a spus că va accepta propunerea de dezbateri pe stadion, după ce Zelenski va da analiza de sânge, pentru a demonstra că nu are alcool sau droguri în sânge, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Vladimir Zelenski a dat azi-dimineața analiza de sânge în centrul privat de recoltare a analizelor, „Evrolab”. 

Candidatul nu a acceptat să dea analiza în incinta stadionului Olimpiskii, așa cum a propus Poroșenko, întrucât nu ar avea încredere în punctul medical de pe stadion, care este o instituție de stat.

Amintim că Zelenski l-a invitat pe contracandidatul său, actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, la dezbateri pe Stadionul Olimpic de la Kiev.

Petro Poroșenko a răspuns printr-un video propunerii lui Vladimir Zelenski. Dânsul a menționat că legea electorală determină desfășurarea dezbaterilor între candidați în ultima vineri înainte de ziua re-votării, între ora 19:00 și 22:00.

A doua rundă a alegerilor este programată pentru data de 21 aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării