main logo
314

Poroșenko a acceptat să participe la dezbaterile cu Zelenski

După ce Vladimir Zelenskii nu s-a prezentat la dezbaterile organizate de Petro Poroșenko pe 14 aprilie curent, totuși, cel din urmă a acceptat să se dueleze mâine cu actorul de comedie.

Poroșenko a acceptat să participe la dezbaterile cu Zelenski

„19 aprilie. Ora 19:00. Stadionul Olimpic”, este anunțul postat de staff-ul electoral al președintelui Petro Poroșenko pe pagina de Facebook, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Între timp, apar noi divergențe între cei doi candidați, referitor la organizarea confruntării. Într-o postare pe Facebook, Vladimir Zelenskii a declarat că staff-ul lui Porosenko vrea ca la dezbaterile comune cei doi candidați să se afle pe scene separate.

„Ei vor acum să instaleze o altă scenă. Spuneți-mi vă rog, unde ați mai văzut în lume dezbateri dintre doi candidați pe două scene? Ei continuă să separe oamenii”, spune comediantul.

Potrivit ultimului sondaj, publicat de Institutul Internațional de Sociologie din Kiev, Zelenskii ar obține un număr de voturi aproape triplu față de contracandidatul său. 

Pentru Zelenskii și-au exprimat intenția de vot 52% dintre participanții la cercetare, în timp ce Poroșenko este preferat de doar 19% din respondenți, scrie Unian. 

Aproape 30% din respondenți s-au declarat indeciși sau au refuzat să răspundă la această întrebare. Turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina va avea loc pe 21 aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării