main logo
1084

Polițist din Germania, filmat în lacrimi la votul românilor

Românii care au stat la coadă la consulatul din München pentru a vota la scrutinul de duminică le-au mulțumit și i-au aplaudat pe polițiștii care au lărgit cu garduri mobile perimetrul instituției astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

Polițist din Germania, filmat în lacrimi la votul românilor

Românii au scandat ”Polizei! Danke polizei!” și i-au aplaudat pe oamenii legii germani. Unuia dintre polițiști i-au dat lacrimile de emoție, transmite Știri.md cu referire la g4media.ro.

„Aceasta este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși poliția a stabilit să lase oamenii să voteze cei care au stat toată ziua în soare, făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. Rușine lor, Respect poliției germane care a încercat, cât a putut să ne ajute”, a scris un internaut pe Facebook.

Amintim că autorităţile locale din München, în cadrul alegerilor europarlamentare de duminică, au găsit o soluţie, astfel încât toţi românii care au stat la coadă la Consulat pentru să poată vota. Poliţia a construit un perimetru din garduri în jurul votanţilor, aceştia fiind consideraţi pe teritoriul Consulatului, astfel, toți și-au putut exprima votul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării