main logo
2932

Polițist, bătut cu pumni și picioare de un om de afaceri după ce l-a amendat

Un poliţist local din Odorheiu Secuiesc a fost snopit în bătaie de un om de afaceri, supărat că agentul l-a amendat pentru staţionare neregulamentară.

Polițist, bătut cu pumni și picioare de un afacerist pentru o amendă

Întâmplarea s-a petrecut într-o staţiune montană din zonă, iar poliţistul era în timpul liber. Doi prieteni l-au scos din mâinile bătăuşului şi l-au urcat într-un autoturism ca să-l ducă la spital, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Agresorul nu s-a lăsat, i-a urmărit cu un snowmobil şi chiar le-a lovit maşina, iar cursa a fost filmată de salvatorii poliţistului. 

Bărbatul de 37 de ani, care deţine un club, un bar şi o pensiune în Harghita, este cunoscut ca o persoană violentă. A mai fost cercetat pentru loviri sau alte violențe şi pentru hărţuire, dar nu a fost condamnat, spun poliţiştii.

Acum câteva zile, el l-ar fi ameninţat pe agentul de 20 de ani, enervat ca poliţia locală l-a amendat de mai multe ori. Întâlnirea între cei doi a avut loc în staţiunea Mădăraș.

Atacatorul, spun martorii, l-a lovit pe agent cu pumnii şi picioarele, apoi a pornit în urmărirea maşinii care îl ducea la spital.

Pe drum, a lovit-o din spate iar maşina a ricoşat într un mal de zăpadă. Atacatorul l-ar fi scos din vehicul pe poliţist şi ar fi continuat bătaia, spun martorii. În cele din urmă tinerii au reuşit să scape, iar victima a fost internată în spital cu răni cap.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar judecătorii au decis să fie cercetat sub control judiciar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării