main logo
493

Poliția israeliană vrea ca premierul Benjamin Netanyahu să fie acuzat de corupție

Poliția israeliană vrea ca premierul Benjamin Netanyahu să fie acuzat de corupție. Poliția Israeliană susține că prim-ministru Benjamin Netanyahu ar trebui să fie acuzat de luare de mită, anunță presa locală.

Poliția israeliană vrea ca premierul să fie acuzat de corupțiePoliția israeliană vrea ca premierul să fie acuzat de corupție

Poliția l-a interogat pe Benjamin Netanyahu ca parte a unei anchete de corpuție, luna trecută, scrie BBC. Atunci, premierul israelian a declarat că nimic nu s-a petrecut, deoarece nu am făcut nimic, scrie libertatea.ro.

Potrivit haaretz.com, poliția spune că Netanyahu ar trebui anchetat în două dosare: ”Cazul 1000” – în care Netanyahu este suspectat că a acceptat cadouri de la oameni bogați pentru că le-a favorizat interesele – și ”Cazul 2000” – în care premierul Israelului este acuzat că a făcut o înțelegere ca imaginea lui să fie promovată pozitiv în unul dintre cele mai mari ziare din Israel (Yedioth Ahronoth), pentru rănirea rivalului său liber, Israel Hayom.

Editorul lui Yedith Ahronoth, Aron Mozes, va fi acuzat pentru înețelegerea făcută, la fel și Arnon Milchan, care i-a oferit cadouri lui Netanyahu.

Într-o declarație făcută publicului, premierul israelian a declarat că recomandările poliției de a fi acuzat de corupție ”vor ajunge nicăieri”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării