main logo
509

Poliția, chemată prin 112 la o ședință PNL. Doi primari, puși pe scandal

Polițiștii din Huşi au fost solicitaţi să intervină la o întâlnire a Biroului permanent Judeţean al PNL, după ce doi primari aflaţi în conflict cu conducerea formaţiunii politice au refuzat să plece de la o şedinţă.

Poliția, chemată prin 112 la o ședință PNL. Doi primari, puși pe scandal

La numărul de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că două persoane perturbă o şedinţă desfăşurată la sediul partidului politic.

Un echipaj a intervenit la faţa locului, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

″În momentul în care echipajul de poliţie a ajuns la sediul respectiv, conflictul fusese aplanat şi nu s-a impus aplicarea vreunei sancţiuni contravenţionale. Cei prezenţi la întâlnire au fost avertizaţi cu privire la faptul că trebuie să adopte un comportament civilizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a precizat că cei doi primari care nu au fost primiţi la şedinţă au venit la respectiva întâlnire “puşi pe scandal” şi le-a reproşat acestora o apropiere de PSD.

De altfel, unul dintre cei doi primari a fost demis în luna iunie din funcţia de preşedinte al organizaţiei comunale pe care o conducea, din cauza rezultatelor slabe şi a lipsei de implicare în chestiunile de partid.

De cealaltă parte, cei doi primari afirmă că nu sunt de acord cu modul în care Tătaru conduce organizaţia de partid şi au precizat că datorită funcţiilor pe care le deţin pot participa de drept la şedinţele BPJ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării