390
0
Ploile torenţiale din Istanbul au distrus o parte din Marele Bazar
390
0

Oraşul Istanbul a fost paralizat sâmbătă de ploi torenţiale, care au provocat moartea unei persoane, şi inundaţii de proporţii ce au afectat o parte din Marele Bazar, unul din siturile istorice ale celui mai mare oraş din Turcia, potrivit AFP.

Un bărbat fără adăpost a fost găsit mort într-un pasaj subteran din cartierul Unkapani, aparent înecat, notează un reporter al AFP, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Poliţia a delimitat un perimetru de securitate.

Ploile torenţiale au inundat numeroase subsoluri şi străzi din Istanbul, blocând circulaţia rutieră, feroviară şi maritimă.

Oraşul Istanbul s-a trezit paralizat, la mijlocul zilei de sâmbătă, de ploile abundente şi de maşinile blocate.

Feriboturile care fac trecerea între partea europeană şi cea asiatică au fost suspendate. Meteorologii au emis un avertisment de ploi torenţiale pe parcursul întregii zile.

Mai multe imagini au circulat pe reţelele de socializare care îi arătau pe comercianţii din Marele Bazar încercând să-şi protejeze tarabele.

Postul local de televiziune NTV a informat despre numeroase autoturisme blocate şi a prezentat maşini de pompieri încercând să vină în ajutor pasagerilor.

Citește și
article image
IGSU: Intervenție în 19 gospodării după ploile din weekend
0
379
article image
Imagini apocaliptice la Odesa: Șuvoaiele au intrat în case
0
2067
article image
Pagube enorme în urma ploilor. Agricultorii: Nu am putut...
0
443
article image
19.000 de pui au murit la o fermă din Comrat în urma...
0
266