main logo
558

Plângere penală pentru un deputat după gesturile obscene din Parlament

Florin Iordache are plângere penală pentru gesturile obscene pe care le-a făcut în Parlament. Asociația Voci pentru Democrație ți Justiţie a depus o reclamaţie la Poliție.

Plângere penală pentru un deputat după gesturile obscene din Parlament

„Asociația Voci pentru Democrație depune o plângere la Secția 17 de Poliție din cadrul DGPMB - Poliția Sectorului 5 împotriva deputatul Florin Iordache, demnitar ce a arătat gesturi obscene în plenul Parlamentului României față de participanți, transmite Știri.md cu referire la Digi24.

Considerăm că Parlamentul României nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere și argumentare a unor politici publice, de adoptare a legilor bune și constituționale pentru țară, de respectare a angajamentelor internaționale asumate și de respect față de cetățenii României reprezentați de către acești demnitari iar nu a comportamentelor indecente”, transmite Asociația Voci pentru Democrație, pe Facebook.

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției. 

„Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, înainte să facă gestul obscen.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării