main logo
936

Pilotul ucis alături de iubita lui spunea că viața lui este o vacanță permanentă

Pilotul erou Eric Swaffer a murit împreună cu iubita lui după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit, sâmbătă, lângă King Power Stadium, după meciul cu West Ham United.

Pilotul ucis alături de iubită spunea că viața lui e o vacanță continuă

La bordul aparatului de zbor se aflau și patronul echipei Leicester City,  Vichai Srivaddhanaprabha, asistenta acestuia, Nusara Suknamai, și un membru al staff-ului, Kaveporn Punpare.

Eric Swaffer, în vârstă de 53 de ani, și iubita lui, co-pilotul Izabela Roza Lechowicz, 46 de ani, au fost printre cei uciși când elicopterul a izbucnit în flăcări la scurt timp după decolarea de la sol, transmite Ştiri.md cu referire la Libertatea.

Prietenii povestesc despre cuplul format din Eric și Izabela. Cei doi aveau o relație atât de specială încât spuneau că a lucra împreună este „o vacanță permanentă”.

Cei care i-au cunoscut pe Eric și Izabela spun că amândoi erau loiali, generoși, își iubeau jobul și îl luau în serios. „Foarte puțini oameni lucrează și călătoresc cu sufletul lor pereche, astfel că ei au dus o viață extraordinară”, a spus unul dintre cunoscuții cuplului.

Harry Benson, un fost membru al Marinei Regale a Marii Britanii, susține că pilotul este un erou pentru el a efectuat o manevră de evitare care aproape de fiecare dată se termină cu o catastrofă.

Elicopterul de opt locuri a zburat în derivă mai bine de 200 de metri, îndepărtându-se de stadion înainte de a se zdrobi de pământ într-o parcare din spatele Stadionului King Park. Astfel, Eric ar fi salvat multe vieți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării