main logo
5052

Piloții ruși îi lasă lui Putin o avertizare pe o bombă lansată în Kursk

Piloții unui avion de luptă rusesc care luptă impotriva ucrainenilor din regiunea rusă Kursk au lăsat un mesaj scris pe o bombă în care se plângeau de problemele legate de salarizare, potrivit unei imagini distribuite pe rețelele sociale.

Piloții ruși îi lasă lui Putin o avertizare pe o bombă lansată în KurskFoto: adevarul.ro

Deși guvernul rus a oferit pachete salariale excepționale pentru a atrage personalul, în timpul celor aproape trei ani de război, unii militari și familiile acestora s-au plâns că nu au primit salariile promise, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Wartranslated, un cont pro-ucrainean de pe X, fost Twitter, a postat o imagine a unei bombe cu planare pe care era scris un mesaj din partea piloților ruși care luptă împotriva Ucrainei.

„Dragă Minister al Apărării, sunt FAB cu UMPK (bomb cu planare n.r). În curând voi zbura pentru a distruge ocupanții din regiunea Kursk. Sunt supărată pentru că echipajul meu nu a primit bonusuri pentru operațiunea de combatere a terorismului din august. Rezolvați! PS Puteți greși, dar nu puteți minți," se spune în mesajul transmis de piloți ministerului rus al Apărării.

Pe 6 august, Ucraina a organizat o incursiune în regiunea rusă Kursk și a reușit să cucerească rapid sute de kilometri pătrați de teritoriu.

Deși răspunsul inițial al Moscovei a fost lent, se pare că a dislocat 50.000 de soldați din alte părți ale liniei frontului ucrainean, pentru a elibera teritoriul ocupat .

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării