Petrecere cu final tragic în Rusia: 7 morți și două persoane în comă
22 noiembrie, 18:00
4 582
6
Petrecere cu final tragic în Rusia: 7 morți și două persoane în comă
22 noiembrie, 18:00
4 582
6

Idee fatală pentru cei care au participat vineri, 20 noiembrie, la o petrecere lângă Iakutsk, Rusia. Rămași fără băutură, tinerii au vrut să continue distracția și au băut alcool sanitar. Șapte persoane au murit, iar alte două sunt în comă.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, vânzarea de alcool este în prezent sever restricționată, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Când alcoolul s-a epuizat în timpul unei petreceri din satul Tomtor, la care erau prezente 9 persoane, cineva a avut ideea de a se ”completa” cu dezinfectant. Oaspeții s-au repezit să dea pe gât alcoolul sanitar, cu o concentrație de 69% metanol.

S-au otrăvit. În ciuda faptului că au fost transportați cu un avion la un spital din Iakutsk, șapte sunt morți, iar doi sunt internați în stare gravă.

O femeie de 41 de ani și doi bărbați, de 27 și de 49 de ani, au murit vineri. Sâmbătă, au decedat alți trei bărbați (28, 32, 69 de ani), iar o a șaptea persoană a murit duminică, în urma otrăvirii. Celelalte două persoane sunt în stare critică, iar șansele de supraviețuire sunt minime.

După acest incident, guvernul regional a cerut oamenilor să nu mai bea dezinfectant.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter