main logo
1183

Peste 250 mii de persoane deja au semnat pentru revizuirea rezultatelor Eurovision 2016

O petiție pe Change.org cere revizuirea rezultatelor Eurovision din acest an, pe motiv că, potrivit autorului petiției, Jamala nu este cea care ar fi meritat să ocupe primul loc.

O petiție pe Change.org cere revizuirea rezultatelor EurovisionPeste 250 mii de persoane deja au semnat pentru revizuirea rezultatelor Eurovision 2016. Foto: youtube.com

Numărul de semnatari ai petiției crește vertiginos. La momentul scrierii acestui articol, deja erau peste 250 de mii de semnatari.

Potrivit ria.ru, purtătorul de cuvânt al Uniunii Europene de Radio şi Televiziune (UERT-EBU), Paul Jordan, a declarat că în cadrul organizației se cunoaște despre petiție și astăzi, 17 mai, se va discuta despre aceasta, iar rezultatele vor fi publicate anterior. Potrivit sursei citate, există puține șanse ca rezultatele să fie revizuite.

Un detaliu interesant este faptul că inițiatorul petiției, Arthur Hovhannisyan, este din Armenia, or, mama Jamalei, potrivit Wikipedia, este și ea de origine armeană.

Interpreta Jamala, a adus Ucrainei victoria în ediția din acest an a Eurovisionului. Piesa aleasă de Ucraina să o reprezinte la concursul Eurovision, "1944", care a declanșat o polemică în Rusia fiindcă evocă deportarea de către Stalin a tătarilor din Crimeea, a câștigat în fața Australiei și Rusiei.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării