main logo
2129

Percheziții în casa lui Dincă: Luiza are şanse mai mari să fie în viaţă

Anchetatorii au reluat, joi, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Percheziții în casa lui Dincă: Luiza are şanse mai mari să fie în viaţă

Dacă în cazul Alexandrei, medicii legişti au confirmat că oasele şi dinţii arşi găsiţi în butoiul improvizat din curtea suspectului aparţin fetei de 15 ani, în cazul Luizei familia ei încă speră că fata este în viaţă., transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

Astăzi ar trebui să fie anunţate rezultatele ADN ale dinţilor găsiţi în pădure. Medicii legişti ar trebui să stabilească dacă dinţii gasiţi de anchetatori sunt sau nu ai Luizei, tânăra disparută în luna aprilie în Caracal, sau aparţin altei victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, vine cu o ipoteză șocantă despre ce ar fi făcut Gheorghe Dincă cu Luiza. Avocatul familiei Melencu este de părere că șansele Luizei de a fi în viață, peste graniță, sunt mai mai mari decât ale Alexandrei. Motivul ar fi diferența de vârstă.

"Am speranta că Luiza trăieşte. Pare că era foarte preţioasa pentru el. Era matura nu copil, o fetita de 15 ani e mai greu sa o treci granita. (...) Şansele Luizei să traiasca sunt mai mari, era adult, frumoasa, cred că valora ceva pentru el si a vandut o mai departe", susţine avoactul Tonel Pop. 

Gheorghe Dincă va fi dus astăzi la DIICOT Craiova, acolo unde va asista la expertiza telefoanelor, a aparatului foto și a laptopului găsit la el acasă.

Anchetatorii au găsit nu mai puțin de trei telefoane acasă la Gheorghe Dincă. Un al patrulea mobil a fost găsit la o familie căreia Dincă i-l vânduse. Despre cel de-al patrulea mobil, Dincă a admis că este cel folosit pentru a contacta familia Luizei Melencu, fata răpită în luna aprilie.

Despre telefonul de pe care Alexandra Măceșanu ar fi sunat la 112, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a fost ars pentru a nu putea fi identificat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării