main logo
572

Pensionară, prinsă cu 5 buletine de vot care urmau să ajungă în urnă

Incidentul s-a produs la o secţie de votare de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa, România. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Pensionară, prinsă cu 5 buletine de vot care urmau să ajungă în urnă

La secţia de vot numărul 133 din municipiul Constanţa, de pe strada Badea Cârţan, o pensionară în vârstă de 70 de ani a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.ro

Din primele verificări se pare că este vorba despre mama primarului PSD al Constanţei, Decebal Făgădău. 

„Mama e la Poliţie, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot şi nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu şi nu a avut niciodată în intenţie aşa ceva. Sunt convins că această situaţie va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliţie. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situaţia o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est. Reprezentanţii secţiei de votare au solicitat sprijinul poliţiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

„Poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o secţie de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, declară Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI. În faţa secţiei de Poliţie unde a fost dusă Teodora Făgădău, soţul acesteia a făcut câteva declaraţii pentru reprezentanţii mass-media. 

Tatăl primarului a subliniat că a fost o eroare, că soţia sa nu a luat acele buletine în mod intenţionat, ci i-au fost oferite de către reprezentantul secţiei de votare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării