main logo
568

Pedeapsa primită după gratii de un bărbat care a agresat 200 de copii

Un pedofil britanic, condamnat pentru agresarea a 200 de copii și minori, a fost înjunghiat mortal în închisoare, informează Sky News.

Pedeapsa primită după gratii de un bărbat care a agresat 200 de copiiFoto: știri.md

Deținutul a fost găsit mort, în celula sa din penitenciarul Full Sutton din nordul Angliei, având multiple răni produse prin înjunghiere, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Bărbatul de 33 de ani, pe numele său Richard Huckle, a primit, în 2016, 22 de condamnări multiple pe viață, după ce a fost găsit vinovat de abuzarea sexuală și violarea a 200 de copii cu vârste între 6 luni și 12 ani, între anii 2006 și 2014.

Bărbatul, de profesie fotograf independent, s-a folosit de religie și de faptul că era profesor de engleză, drept pretexte pentru a avea acces în comunitățile creștine sărace din Kuala Lumpur, Malaezia, unde a violat bebeluși și copii minori.

Lui Huckle i-au fost aduse 71 de acuzații în 23 de cazuri probate de victime ale agresiunilor sale.

Unii dintre copii au fost violați repetat, timp de 7 ani.

Britanicul a publicat pe „Dark Web” mai multe imagini și clipuri video cu violurile și abuzurile comise și a încercat inclusiv să câșige bani din difuzarea acestora. 

El a fost arestat în 2014, pe aeroportul din Gatwick, când se întorcea în țară, pentru „a petrece Crăciunul împreună cu familia”.

Polițiștii au descoperit în computerul său peste 20 de mii de imagini cu minori, un „manual al pedofilului”, precum și „registru” în care își acorda „note” după violarea unui copil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării