main logo
1394

Pedeapsa pentru un tânăr teribilist care a luat un polițist pe capotă

Opt ani de detenţie pentru tânărul teribilist care, în primăvara anului trecut, a luat pe capotă un poliţist care a vrut să îl amendeze în trafic.

Pedeapsa pentru un tânăr care a luat un polițist pe capotă

Tribunalul Bucureşti a pronunţat prima sentinţă în dosarul lui Ronnen Herşcovici, tânărul de 23 de ani care în primăvara anului 2017 a fost implicat într-un incident cu un poliţist de la Brigada Rutieră a Bucureștiului, România, transmite Știri.md cu referire la Digi24.

Opt ani şi 4 luni de detenţie pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea liniştii publice este pedeapsa hotărâtă de instanţa de judecată. Tânărul a fost judecat după ce, în martie anul trecut, a trecut cu maşina pe roşu, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să le prezinte documentele. Apoi, a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l zeci de metri. În încercarea de a scăpa, a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment.

Poliţistul târât cu maşina de tânăr a suferit fracturi la mai multe degete.

Roni Herşcovici este fiul lui Carol Herşcovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, potrivit presei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării